Profili jone

Shoqeria Vagexco shpk ka  filluar punen ne Nentor 2008 kur perfunduan investimet ne ndertimin  e magazinave me te sigurta,modern dhe  inovative,te cilat jane ndertuar ne perputhje me rregullat dhe standartet nderkombetare.

Ne vitin 2011 Vagecxo nderton fabriken e vet per prodhimin e produktit te saj Anfo Exal.Ne bashkepunim me liderin nderkombetar te prodhimit te eksplosiveve ORICA,ne ndertuam fabriken me moderne te  prodhimit te Anfos ne Ballkan me nje kapacitet prodhimi 6 ton/ore.

Prodhimi filloi ne maj 2012.Produkti Anfo-Exal dhe gjithe procedurat e prodhimit jane certifikuar nga BAM (Instituti Federal per Kerkimin dhe Testimin e Materialeve nga Gjermania).

Qellimi jone madhor eshte t’I sigurojme klienteve tane cilesi ne prodhimin e produkteve ne bashkepunim edhe me furnitoret tane.Ne jemi shperndaresit ne tregun Shqiptar te kompanive te medha si Orika-Nitro nga Turqia,Orica Gjermani,Orica Suedi.Gjithashtu ne jemi duke sherbyer produktet tona   ne te gjithe  tregun Ballkanik.Ne jemi gjithashtu duke siguruar pajisjet dhe instalimet  REO per sherbime te vecanta shperthimesh dhe matjesh.